“Janë llokum”, batuta e Antonelës për konkurrentin e ri: Ah të keqen mami


Ani Gjata është konkurrenti i ri i Për’puthen, i cili shprehu pëlqimin e tij për Antonelën dhe Sarën.

“Të gjitha vajzat janë të bukura, por Antonela me Sarën janë llokum”, tha Ani.

Ndërsa Antonela iu përgjigj duke i thënë “Të keqen mami”, dhe të gjithë personat në studio u shkrinë së qeshuri.

Leave a Reply