“Jam tepër homoѕekѕuaIe рër t’u martuar me një maѕhkull”, Demi Lovato surрrizon me deklaratën e saj. Ja si quhet orientimi ѕеkѕuaI që këngëtarja ka


Demi Lovato u hap për sek sua litetin e saj në një intervistë. Këngëtarja 28-vjeçare e “Anyone” e përshkroi veten si pane ksuale, duke shpjeguar se ajo tërhiqet nga burrat dhe gratë dhe “çdo gjë” në mes. “Unë jam kaq elastike tani, dhe një pjesë e arsyes pse jam kaq e rrjedh shme është sepse isha, super e mbyllur,” tha ajo.

“E keni fjalën për elasticitetin seksual?” – pyeti intervistuesi. “Ju pëlqejnë vajzat? Ju pëlqejnë djemtë?”

“Po, gjithçka, me të vërtetë” u përgjigj Lovato.

“Si e quajnë ata? Si pan eksual apo diçka e tillë?” – pyeti intervistuesi.
“Po, pansexual”, u përgjigj këngëtarja, e cila ndërpru fejesën me aktorin Max Ehrich vitin e kaluar.

Gjithashtu, ajo tregoi që për herë të parë mësoi se ishte tërhequr nga gratë kur ishte fëmijë kur pa Selma Blair dhe Sarah Michelle Gellar duke u puthur në dramën romantike të adoleshencës në 1999 “Synime mizore”. Fatkeq ësisht, skena e zgjimit seksual e ngjallur tek ajo bëri që ajo të ndihej e turpëruar.

“Ndjeva shumë turp sepse u rrita në Teksas si e krishterë, kjo është shumë e zhgën jyer”, kujton ajo. “Çdo tërheqje që kam pasur ndonjëherë ndaj një femre në moshë të re, unë e mbylli atë para se të lija veten të përpunoja atë që po ndieja”.

“Kur shikoj atë video, deri më sot, ekziston një pjesë e imja që i ngjethet mishi. Doja aq shumë të isha personi sa jam sot. Unë thjesht doja të zbuloja se kush isha”, shtoi ajo.

Me fejesën e saj me Ehrich tani në të kaluarën, Lovato tha se e kishte kuptuar se ajo ishte “thjesht shumë gej” për t’u shtruar me një burrë.

“Pavarësisht nëse drama po ndodh apo jo, unë jam shumë homose ksual për t’u martuar me një burrë tani,” ndau ajo. “Unë nuk e di nëse kjo do të ndryshojë për 10 vjet dhe nuk e di nëse kjo nuk do të ndryshojë kurrë, por unë dua ta pranoj veten time”, tha ajo.

Leave a Reply