“Jam gјаku i ri i kombit ma t’vjetër”, djali i Gold Ag merr раѕароrtën e shtetit ѕhqiрtare


Gjithmonë, Gold Ag ka treguar me krenari se sa shumë e do atdheun dhe prej disa vitesh gëzon nënshtetësinë shqiptare.
Prej disa ditësh Gold Ag bashkë me familjen e tij po qëndrojnë në Shqipëri dhe me sa duket paskan pasur një arsye të veçantë të ardhjes së tyre në Tiranë.
Nëpërmjet një njoftimi në Instagram, ai tregoi që djali i tij është pajisur me pasaportë shqiptare, si djalë i një prindi që tashmë vet e gëzon këtë nënshtetësi.

“Jam gj aku i ri i kombit ma t’vjetër. E gëzofsh shtetësinë shqiptare djali jem“- shkruan ai.’

Leave a Reply