Ja kush ëѕhtë efektivja e forсave “Ѕhqiроnja” që u pIаgoѕ ѕot nga vrаѕја në Elbasan


Mes të pl ago surve në ngja rjen e rëndë të Elbasanit, ku u ek zekutua me armë zjarri, Pjerin Xhuvani, ka mbetur e pl agosur edhe efektivja e policisë së forcave “Shqiponja”, Xhensila Sota.

Ngja rja e rë ndë ndodhi në lagjen ‘5 Maji’ në Elbasan, ndërsa informacionet paraprake thonë se ngj arja ka ndodhur pranë zyrave të PD.

Pak para se të ndodhte ngj arja e rë ndë drejtuesi politik i Elbasanit Partinë Demokratike, Gazmend Bardhi është larguar nga zyra.

Dyshohet se shkak për ngja rjen e rëndë të jetë bërë shpërndarja e parave për qëllime elektorale. Sipas PD një mjet kishte nisur të qarkullonte në zonë dhe ofronte para në këmbim të votave.

Viktima Pjerin Xhuvani nuk është një emër i pa njohur, ai është për folur edhe në she rrin e Ditës së Verës, po në këtë qytet.

Leave a Reply