Ja Kur D0 Kthehet “Jeta NormaIe”? Shkencëtari Britanik Ka Një Përgjigje !!!


Profesor Robin Shattock, një shkencëtar i cili po udhëheq një nga betejat britanike për vak-sinën kundër K0VlD, paraIajmëroi se “gjërat në Mbretërinë e Bashkuar nuk do të kthehen në normalitet”, të paktën deri në verën e 2021.
Me jetesë normale, profesori nënkupton jetën pa masa kufi-zuese, bII0kim, distancë dhe maska.
Shattock, i cili po punon për trajtimin në Imperial College të Londrës, ka shprehur shpresë se bota do të fillojë përdorimin e vak-sinës në fillim të vitit.

“Unë pres që popullatat e prekshme të vak-sinohen në gjysmën e parë të vitit dhe nëse kemi një verë me infeksi0ne të reja në rënie – do të jetë një kohë kur jeta ngadalë do të fillojë të kthehet në normalitet”, tha ai për The Independent.

Profesori shpjegoi “hapat e parë” për të dalë nga pa ndemia, e cila varet nga vak-sinimi i grupeve të rrez ikut në popullatë, përfshirë stafet shëndetësore dhe të moshuarit.

Leave a Reply