Ja kuѕh është 18-vjeçari që K0VlDl mori јеettën ѕot /Foto


Qamil Seiti, i riu që hu mbi jeettën nga k0vid
I riu që shihni në foto është 18-vjeçari i cili hu mbi jeettën nga k0vid.

Qamil Seiti nga Mamurrasi, ka hu mbur jeettën në Spitalin k0vid , pasi ishte infe-ktuar me k0vid. Siç duket dhe nga fotot i riu punonte në kuzhinë.

18-vjeçari kishte 100% të mushkërisë të pre-kur nga k0vid kur ka mbërritur në spi-talin “Shefqet Ndroqi” dhe kjo gjë ka bërë që i riu të hu mbiste jeettën.
Seiti ishte shtruar prej të paktën një jave tek Sanat0riumi ndërsa prej ditësh ishte në int-ubim.

Mësohet se 18-vjeçari nuk kishte së mundje bashkëshoqëruese. I in fektuar në spit-alin “Shefqet Ndroqi”, është edhe babai i 18-vjeçarit, ndërsa nëna e tij është shëruar.

Top Channel

Leave a Reply