Ja çfarë ndodh kur kamerat janë fikur në takimin e Ledjanës dhe Mevlanit , Ai i fut duart dhe..


Para nisjes së takimit të Ledjanës me Mevlanin, ata shfaqen shumë në lirshëm nën praninë e një tjetri.

Ledjana me shaka i thotë Mevlanit që mos me mërzisë sepse meret me stërvitje dhe e mund duke e rrahur, dhe ai i përgjigjet se nuk e bën atë që do të ndodhë.

Më tej, Mevlani shton se ai që acaron ska ndjenja për ty por tallet, dhe vetëm kur lidhet me xhelozi, nxehje, mërzitje e zënka është e vërtetë.

Prandaj Ledjana pastron flokët nga rrobat Mevlani xhelozon duke i thënë se aty kanë mbetur flokët e dikujt tjetër, duke nënkuptuar se mund të jetë bërë me ndonjë djalë tjetër.

Por, Ledjana e sqaron duke thënë se nuk ka qenë qenë me askënd por oshte bërë gati posaçërisht për të. Më pas ata këndojnë dhe kërcejnë bashkë me këngët e fundit të Mevlanit.

Duke u ngacmuar me temën e letrave gjermane, Mevlani pyet Ledjanën nëse do të ketë rëndësi letrat apo zemra dhe ajo i përgjigjet që nuk i intereson aspak letrat që ai posedon.

Leave a Reply