Ja çfarë kanë parashikuar yjet për të ardhurat tuaja në javën e parë të muajit mars


Dashi-Gjatë javës mund të ketë një vonesë ose pengesë tjetër në marrjen e parave nga një vend tjetër.

Demi-Planet dhe pritshmëritë që keni për punët tuaja profesionale këtë javë ndoshta nuk do të kenë realizimin e pritur. Vështirësitë, kur ato paraqiten, do të lidhen me shfaqjen e rrethanave dhe pengesave të papritura në lidhje me njerëzit e tjerë në mjedisin tuaj profesional.Si rrjedhojë do të keni probleme me financat.

Binjakët-Do të keni takime të rëndësishme biznesi ose familjare. Ju do të angazhoheni në raste që sjellin rezultate të rëndësishme ose ndryshime në jetën tuaj. Ata prej jush që janë të përfshirë në çështje gjyqësore do të jenë në gjendje të presin rezultate pozitive.

Gaforrja-Gjatë këtyre shtatë ditëve, disa prej jush do të gëzohen ose do të përfitojnë nga paratë që do të merrni nga burime të ndryshme.

Luani-Këtë javë, ju mund të habiteni nga paratë ose një ofertë nga dikush jashtë shtëpisë tuaj.

Virgjëresha-Kjo javë do të jetë financiarisht e favorshme, pasi do të ketë mundësi të ndryshme për të ardhura shtesë. Do të jeni në gjendje të rikuperoheni nga humbjet emocionale, materiale ose financiare.

Peshorja-Këtë javë do të ndani para për të blerë sende personale ose rroba për të rinovuar veshjet tuaja për sezonin e pranverës. Do të angazhoheni në dokumente të ndryshme financiare dhe dokumente, të cilat mund të kërkojnë kontakte me specialistë, një avokat, një llogaritar ose një institucion.

Akrepi-Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm kur negocioni ose nënshkruani dokumente financiare, përfshirë edhe nëse angazhimet tuaja të punës kanë të bëjnë me këtë.

Shigjetari-Gjatë kësaj jave, shumë do të diskutojnë, planifikojnë ose organizojnë një udhëtim që do ta realizojnë më vonë. Ky udhëtim ndoshta do të ketë nevojë për përgatitje më të mirë, siguri financiare, dokumente dhe më shumë.

Bricjapi-Gjatë javës do të ketë një shqetësim të shkurtër në lidhje me një dokument financiar, me pagesë të vonuar ose të humbur.

Ujori-Nëse keni lindur nën shenjën e Ujorit, kjo javë do të jetë e rëndësishme për ju, pasi do të duhet të zhvilloni plane financiare personale ose familjare ose projekte biznesi në një drejtim të favorshëm për ju. Ju do të keni biseda të ndryshme, kryesisht me njerëz nga familja juaj, në lidhje me sigurimin e të ardhurave tuaja aktuale dhe të ardhshme.

Peshqit-Gjatë javës do të keni mundësinë të rregulloni pagesa ose dokumente financiare që janë të rëndësishme për familjen tuaj.Është e mundur që disa nga familja juaj të gëzojnë të ardhura shtesë ose një punë më të paguar.

Leave a Reply