Ja çfarë i bëri MevIani, Ledjanës që ajo vetëm qau edhe i tha: Edhe burrë të më kishe pas s’do bëje kështu…VlDEO


Ledjana doli nga studio në ditën që do të transmetohej takimi i Antonelës me Mevlanin. Ky i fundit shkoi menjëherë pas saj dhe në puntatën e djeshme të Për’puthen Prime, dolën pamjet e bisedës së saj derisa Antonela shkoi të merrte Mevlanin për të vijuar transmetimin e takimit në studio.

Mevlani: Për një lule bën kështu? Ledjana: E mora përgjigjen nga deklarata jote
Mevlani: Çfarë deklarate moj? Ledjana: Më le të kuptoj se je më shumë tek ajo. E mora të mirëqenë. Si mund të jem kaq e trashë që të mos e kuptoj situatën që e shoh me sytë e mi.

Mevlani: As burrë të më kishe pasur s’do kishe bërë kështu.

Leave a Reply