Ja arsyeja befasuese pse nuk flasin Mevlani me Atdheun…


Antonela ka zbuluar faktin që Mevlani dhe Atdheu nuk kanë asnjë komunikim me njëri-tjetrin. Mevlani ka rrëfyer se një mosmarrë veshje mes tyre ka bërë që të mos flasin dhe prej 2 muajsh nuk kanë asnjë komunikim, por nuk ndjejnë ur rejtje për njëri-tjetrin.

Antonela,Motivi i vetëm përse nuk e kam treguar sepse nuk kam dashur të fus në she rr Mevlanin dhe Atdheun se të gjithë e dinë se nuk flasin.Mevlani Nuk ur’ rej njeri. Atdheu, Kush urr’ ehet moj, a je në terezi. Pse çfarë urr/ ejtje kam unë ndaj Mevlanit? Kemi pasur një mosmarrëveshjee të vogël e kaq.

Bora, Për çfarë? Atdheu S’ka rëndësi se ka qenë jashtë emisionit.Mevlani prej gati 2 muajsh, nuk flasim në emision për shkak të një mosmarr ëveshje. Për aq kohë sa dikush nuk më prek familjen, nuk kam pse të urr ehem.

Atdheu eshte jashtë emisionit. Mevlani, Unë nuk kam urre/ jtje ndaj tij. Thjesht diçka që më ka thënë se nuk më pëlqeen nga ty dhe kaaq,ditorja.

Leave a Reply