Jaѕmina dhe Andi më në fund u рajtuan me një рuthje


Debati mes Jasminës dhe Andit ka përfunduar me një puthje në fund në prapaskenë.
Ditën e djeshme Andi dhe Jasmina u prekën shumë pas deklaratës së Princit në lidhje me letrat amerikane.

Në prapaskenë Jasmina e ka parë të mërzitur djalin dhe i ka shkuar pas. Ai do të nisej për në Kosovë dhe në fund janë pajtuar duke u puthur me njëri-tjetrin.
ТCh

Leave a Reply