Italiani 60-vjeçar nuk рërmbahet dot, çohet në meѕ të emiѕion dhe рuth në buzë konkurrenten e Përputhen 40

Sot në Përputhen+40 Giuseppe tentoi të puthte Shqipen në buzë, pasi i tha “Do që të të puth tani?”.

Mirëpo, pas disa tentativa që shkaktuan shumë të qeshura në studio, ai u dorëzua. Shqipja nuk e lejoi ta puthte, duke e larguar me duar.

“Nuk ke bërë shkollën për të më puthur”, i tha ajo. Kujtojmë se dyshja kanë dalë bashkë në takime dhe Giuseppe ka shprehur pëlqimin e tij për të.

Leave a Reply