Ishte përfolur se Ledjana ka një lidhje jashtë “Për’puthen” me një person që ndodhet në burg, jashtë Shqipërisë


Ledjana kishte përgënjeshtruar këtë lajm, duke deklaruar se është beqare.
Por, së fundmi, mediat në Shqipëri kanë publikuar një bisede për të cilën thonë se është ndërmjet Ledianës dhe të dashurit të saj.

“Të lutem më jep pak kohë dashuri, vetëm deri të marr edhe pak para e jetojmë të lumtur. Zemra ime përgjithmonë Ledjana yte”, thuhet në mesazhin të cilin raportohet se e ka dërguar Ledjana.
Tutje, bashkëbiseduesi ia kthen asaj se ka dyshime se me të vërtetë është e dashuruar në Mevlanin.

Leave a Reply