Iris Luarasi ben deklaratën e forte: Në Shqipëri ka vajza që p…. për një çantë, në fshatra dhe qytete


Pedagogia Iris Luarasi bëri sot një deklaratë shumë të fortë në emisionin Bardh a Zi në ABC, ku tha se në vendin tonë ka vajza të reja, studente dhe më të reja, që pros tituojnë dhe shesin trupin e tyre për një send apo diçka më shumë.

“Të gjithë jemi dëshmitarë që ndodh pros titucion në të gjithë Shqipërinë, me studente dhe goca të shkollës së mesme. Në fshatra, në qytete”, tha Luarasi.

Ajo shtoi se është shumë e trishtë kur shikon vajza të reja që prost ituojnë për një çantë ndërsa theksoi se kjo shkon deri në nivele eksk ortash.

“Është shumë e keqe kur shikon vajza të reja kur prosti tuojnë për një çantë. Ka edhe nivele eksko rtash. Prost itucioni krijon dy vik tima në të njëjtën kohë. Është çështje e primitivizmit të burrave, Kjo është ajo që them që më mirë legalizoje dhe ai shkon në shtëpi publike”, u shpreh Luarasi.

Ndërsa gazetari Agim Baçi tha se është kundër shfry tëzimit të femrës pasi në këtë moment ke fyer veten dhe femrën.

Leave a Reply