Interviѕta e parë раѕ kaq kohësh/ Elvana flet për К0VIDI-n: Makth i madh, këndoja me maѕkë

Elvana Gjata është e ftuar mbrëmjen e sotme në “Soiree”, në intervistën e parë pas kaq kohësh, ku ka folur për albumin “Celu” e detaje nga jeta e saj.

Këngëtarja zbuloi gjatë intervistës se ajo nuk është infektuar nga К0vidi, por prindërit e saj po dhe për të ka qenë një makth.

“К0vidin se kam kaluar ende. Kam kaluar sigurisht një periudhë shumë të vështirë mund të them me bindje që më ka ndryshuar shumë, sepse unë jam një njeri modest, me këmbë në tokë, por kjo periudhë më ka bërë që të jem edhe më shumë dhe t’i vlerësoj e t’i dua edhe më shumë gjërat e vogla. I jam përkushtuar totalisht familjes. Kam kaluar shumë kohë me ta dhe është diçka që do ta bëj edhe më shumë e nuk do ndalem edhe pse gjërat duken sikur po rikthehen në normalitet.

Familja për mua është gjëja më e rëndësishme që unë kam. Në fakt as motra nuk e ka kaluar, prindërit po dhe ky ishte makthi më i madh që mund të përjetoja. Që kur dëgjuam për pa ndeminë në fillim, frika ime më e madhe ishte sigurisht ata. Ditën kur mora veshqë ata ishin infektuar, ishteshumë e rëndë.

Lavdi Zotit nuk e kaluan aq rëndë sa ç’prisja. Konkluzioni është qëata sot janë mirë. I dua shumë ata. Janë pika ime e dobët”, ka treguar Elvana.

Leave a Reply