Interesohet për fasulet e Luljetëѕ, Shqiрja ia nxjerr bojën fare: Aty e раѕke mendjen ti

Nga të gjithë konkurrentët Shqipja zgjodhi 60-vjeçarin italian, i cili është shprehur më parë se në emision ka ardhur për Luljetën.Takimi mes tyre shkoi mirë, ndërsa folën për aktivitetin me të cilin merreshin dhe familjen.
Xhuzepe: Po përse më zgjodhe mua?Shqipe: Po se kur hyre erdhe për Lulin, thash të të zgjedh unë njëherë.
Xhuzepe: Po me çfarë merresh?

Shqipe: Jam pensioniste, me aktivitetin tim sportiv merrem, me punë dore qëndis grepin shtizën, makinën qe pëse edhe amvisë, edhe punëtore.Xhuzepe: Ti di të gatuash mish fasule byrek?Shqipe: Po di të gatuaj.

Shqipe: Ke një djalë?

Xhuzepe: Po ai është më k eq se babai me vajzat
Shqipe: Edhe unë kam fëmijë të mrekullueshëm.Xhusepe: Je bërë gjyshe?Shqipe: Kam një mbesë 9 vjeç dhe një nip.
Xhuzepe: A je xh eloze për Lulin?

Shqipe: Nuk kam pse të jem xhe loze.
Xhuzepe: Nuk e di se si e bën fasulen Luli.Shqipe: Tek fasulja të paska mbetur mendja.

Leave a Reply