“Ik zhduku”, çfarë рo ndodh meѕ Ledianës dhe Antonelës në ‘Përputhen’


Ndërsa eksploronin natyrën, Antonela dhe Juli duket se kaluan momente të bukura së bashku.

E megjithatë, Antonelës duket se nuk i ndahet shpirti nga Lediana, pasi bërtiti me të madhe emrin e saj.

“Lediana, ik zhduku”, thirri ajo, ndërsa gjatë komenteve në studio tha “e kam fiksim”.

Megjithatë, Lediana e mori me sportivitet, duke i thënë se madje i bëhet qejfi kur ajo e përmend.

Leave a Reply