Ideja e Arbanës për dhuratat e 8 Marsit ua kalon të gjithëve


Arbana Osmani njihet si një ndër personazhet më pozitiv të ekranit, shkruan “Kosovarja”.

Moderatorja e njohur ka emisionin e ndjekur nga të gjithë shqiptarët anë e mbanë botës, ku shumë njerëz janë lumturuar e sqaruar.

Sot është festa e 8 Marsit dhe Arbana ka zgjedhur të lumturojë sado pak disa gra e vajza.

Ajo në mënyrë të rëndomtë ka zgjedhur disa zonja, ndjekëse dhe përkrahëse të punës së saj, t’iu bëjë nga një dhuratë për 8 Mars.

Një gjest i tillë është për t’u vlerësuar dhe ndjekur nga persona që kanë mundësi të bëjnë një gjë të tillë. /Kosovarja/

Leave a Reply