I trеmbеѕhín ínfeеktimit, foѕhnja dy muajѕhe me K0VID ndērron jetë раѕi u braktíѕ nga рrindërit

India po kalon një fazë kr itike për shkak të К0vid dhe përhapjes së tij të frikshme në popullatë. Sistemi spitalor ndodhet në kolaps për shkak të mbingarkesës dhe fluksit të lartë të pacientëve. Gjithashtu numri i v iktimave ka qenë tepër i lartë saqë janë hasur vë shtirësi për varrimin e tyre, dhe si zgjidhje është parë djegia e trupave të pajetë. Numri i përgjithshëm i inf eksioneve deri më tani ka shkuar 20 milion. E në gjithë këtë panoramë dramatike, një ngjarje tjetër e dhimbshme është regjistruar në këtë shtet. Një foshnje dy muajshe me К0vid vd iq në një spital, pasi u bra ktis nga prindërit të cilët i tr embeshin in fektimit.

Sipas mjekëve, foshnja vuante nga sëmundje kongjenitale të zemrës dhe probleme të tjera dhe vd iq ditën e diel nga një arrest kardiak rreth orës 20:00 me orën lokale. Pas arr estit kardiak, u bë një provë RAT, e cila rezultoi pozitive dhe mjekët i kërkuan prindërve të foshnjës që gjithashtu t’i nënshtroheshin testit К0vid, por në vend që të bënin testin, ata ikën.Burimi:Mirror|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

Leave a Reply