I tha nuk jeton me prindrit e tu dhe pikë, Ledjana pyet Mevlanin: Po kur e dëgjuan çfarë thanë ata?


Ledjana dhe Mevlanin kanë diskutuar për familjet në takimin e tyre. Ledjana ishte kurioze të dinte se çfarë mendimi ka familja e Mevlanit për faktin se ajo nuk dëshiron të jetojë me prindërit e tij, ndërsa biseda u bë edhe për veshjen.

Ledjana: Çfarë tha mami jot kur thashë që nuk dua të jetoj me prindërit e tu? Mevlani: Janë të ema ncipuar. Nuk e kanë problem këtë gjë.

Ledjana: Mami im nuk pëlqen inti mitetet para kamerave. As nuk jam fejuar, as martuar, as nuk je burri im që të puthem e kështu gjërash para kamerave. Për zgjedhjen, tha që nëse e ndjen, mund të vazhdosh. Zënkat më parë kanë ndikuar ne gativisht tek ajo…

Mevlani: Ti nuk thua asgjë pozitive për mua, asnjë kompliment. Ti do të bësh çfarë të do qejfi ty. Dje më the mos më kërko llogari. Po ta tregoj unë sa të biesh në dashuri me mua.

Ledjana: Ti edhe kur vesh diçka të shkurtër unë thua çfarë e ke vesh këtë gjënë e shkurtër. Tani edhe më të shkurtra do i vesh

Leave a Reply