“I thaѕhë që ѕ’e dua fëmijën tonë, dua ta lëndoj ѕa më ѕhumë”, zbardhet ditari i 20-vjeçareѕ Сaroline: E kam nga hormonet

Një ngj arje e ren de ajo e 11 majit, ku hu mbi jeten në sy të foshnjes, 20 vjeçarja Caroline Krautz. Ishte burri i saj Babis i cili kreu aktin.

Dje 32-vjeçari pilot e panoi ngj arjen dhe tregoi detaje, ndërsa sot mediat greke kanë zba rdhur pjesë nga ditari që mbante Caroline.

Në thelb, ma rrëdh ënia e tyre ishte shumë e tensionuar dhe me probleme të vazh dueshme. 20-vjeçarja duket se ka menduar të largohej nga piloti që nga dhjetori i vitit 2019.

Në ditarin e saj, ajo më 15 nëntor 2019 ka shkruar: Unë jam 18 vjeç dhe do të bëj një fëmijë! Babisit nuk i kam thënë akoma. Sepse sot u gri ndëm dhe i thashë që ta lëndoja nuk kam nevojë të shoh familjen e tij. U pendova për momentin kur e thashë. Në thelb unë dua ta lëndoj sa më shumë që të mundem. Ndihem shumë e lë nduar, shpesh nxjerr gjithë zemërimin dhe tri shtimin tek Babis. Ai nuk e meriton të trajtohet kështu, por ndonjëherë nuk e kupton se çfarë kam nevojë dhe se gjithçka që më duhet është që ai të jetë pranë meje.

Në një shënim tjetër, ajo thoshte: Dje u grindën me Babis për shkak të hormoneve të mia, unë shpër the va ndaj tij. I bërtita, e godita dhe i thashë se nuk e dua fëmijën tonë. Ne nuk kemi folur fare dje dhe sot u zgjuam mirë, hëngrëm, kaluam mirë, por pasdite më pyeti për dje. Nuk jam mirë jam shumë e mër zitur, padyshim që nuk do ta lëndonte kurrë fëmijën tim. Dashuria ime për këtë është më shumë se çdo gjë tjetër në botë. Unë jam aq e ndikuar nga hormonet e mia saqë Babis duhet ta dijë. Më vjen turp t’i them. E di që ai do të më mbështesë, por nuk mund t’i them. Unë nuk jam mirë, por jam duke u përpjekur për fëmijën tim. Unë nuk dua që ajo të ndiejë se nëna e saj nuk e dëshiron atë dhe nuk e do. Problemet e mia hormonale janë të miat.

Më 30 dhjetor 2019, Caroline përshkruan një skenë ten sioni me 32-vjeçarin: Sot u zura me Babis. Pak pasi hëngrëm mëngjesin (….) Unë e godita dhe shkova në zyrë. Gjithë ditën ai më pyeti se çfarë dua të ha. Nuk kam ngrënë asgjë. Jam shtrirë në shtrat dhe nuk mund të fle, kam një tension të t merr shëm. Kam dalë në ballkon vetëm me bluzën time dhe kam qarë se nuk jam mirë.

Në një shënim tjetër të datës 31.12.19 ajo shkruan: U zura përsëri me Babis. Këtë herë shumë. E go dita, e mallkova dhe ai theu derën. E tëra që doja të bëja ishte ta pyesja nëse isha mirë kur u zgjova. U zgjova aq e dobët dhe e lodhur. Po mendoj te iki. Për të shkuar te motra ime, nuk e di nëse mund të vazhdoj me Babis.

Më 3 korrik 2020: Sot e vogla ime është një muajshe dhe sot është dita kur i thashë Babis se dua të largohem nga shtëpia. Fillova të kërkoj shtëpi. Gjeta pikërisht atë që kërkoja në Chalandri. Kur u kthye nga spitali (foshnja po trajtohej në atë kohë) ai më pyeti nëse doja të ndahesha. Unë nuk iu përgjigja. Pas disa të qarash dhe zërash unë i thashë atij se po mendoja para se të mbetesha shtatzënë ta lija, por pastaj mbeta shtatzënë, kështu që qëndrova me të në mënyrë që vajza ime të mos rritet pa dy prindërit e tij.

Shënimet e mësipërme të Caroline janë e dosjen e çë shtjes me 26 faqe. Sipas dokumentit, piloti 32-vjeçar i tha policisë se kishte tension midis tyre dhe se ajo gati sa nuk e goditi foshnjën

Leave a Reply