I shkoi me vonesë, çfarë ndodhi në takimin mes Rinianit dhe Jasminës: Kështu fizikiѕht je marѕhallah


I qetë duket deri më tani takimi mes Rinianit dhe Jasminës , ku e pyetën njëri-tjetrin për shumë gjëra.

Duke pasur parasysh diferencën në moshë mes tyre, Jasmina 23 dhe Riniani 33 vjeç, biseda pati komente interesante.

Debatet

Jasmina: Je 33 vjeç, kur e shikon të arsyeshme të martohesh

Riniani: Unë jam shumë gati gjërat e mia i kam në terezi. kur të gjej personin e duhur

Jasmina: Ke një moshë të vajzës ?

Riniani: Jo s’ka rëndësi. Po ti a do një njeri në një moshë tënden apo më të madh?

Jasmina: Po preferoj dikë më të pjekur

Riniani: Fizikisht a të tërheq unë?

Jasmina: Po kështu fizikisht je marshall ti, mos të marrim më sysh.

Leave a Reply