I shрëtohet jeta deleѕ që nuk ishte qethur për 5 vite, mbante mbi trup 35 kilogramë leѕh


Një deleje i është hequr nga trupi më shumë se 35 kg lesh pasi qëndroi e paqethur për 5 vite. Delja e quajtur Baarack nga ekipi i shpëtimit u gjend duke u endur nëpër rrugë në qytetin e Victorias, Australi. Leshi po i bllokonte shikim dhe po e rëndonte shumë duke ulur shanset e saj për të mbijetuar.

Personi që mori përsipër qethjen e deles u shpreh: Nuk mund ta besoja se brenda gjithë atij leshi të kishte një dele të gjallë. Brenda leshit u gjendën shkopinj, degë dhe insekte të panumërta. Gjendja e kësaj dele ishte e rëndë dhe shanset për të jetuar ishin shumë të vogla. Tani Baarack ndihet më e lehtë dhe mund ta shohë botën më qartë. /tvklan.al

Leave a Reply