I riu jeр shpirt nga ѕēmundja e keqe, e daѕhura i qëndroi te koka deri në fund: Рѕе ma more o Zot doja të bëja daѕmë, fëmijë…

Ata ishin një çift dhe kishin menduar se do të ishin shumë vite bashkë kishte menduar edhe për dasmën. Por nuk ndodhi kështu.

Një vajzë adoleshente është shk atërruar

Zoe Meadowcroft donte të martohej me të dashurin e saj Lucas Issa humbi jetën nga sëmundja e ligë. Ata të dy jetonin në Australi ishin rritur bashkë dhe kishin imagjinuar edhe se do të pl akeshin bashkë.

Lucas kishte ka nc er në këmbën e djathtë. Pas disa ope ra cioneve ai nuk mundi të mbijetonte. Ai e mundi njëherë së mundjen e ligë, por pas një viti u rik thye sërish. Herën e dytë ai nuk mundi ta fitonte bete jën.

Derisa sa dha shpirt ajo qëndroi mbi kokën e të dashurit të saj. Fjalët e saj të prekin zemrën. Me lot ajo tha:

Unë prisja të martoheshim, të kishim fëmijë si do vazhdoj unë ta të. Kisha menduar jetën time me të. Pse ma mori Zoti?”

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a Reply