I mo rën je të n 21-vjeçarit shqiptar në Londër, prek vëllai i tij: Do të mbaj në zemër, qofsh i Xhenetit o vëllai im


Të tjera detaje janë zbardhur në lidhje me ngjarjen e rëndë në Londër, ku u ‘el im in ua’ me mjet pr erës një i ri shqiptar, i identifikuar si shtetasi Renato Geci, 21 vjeç. Ngjarja u konfirmua edhe nga i vëllai i tij me anë të një dedi kimi prekës.

Ai shkroi:

Me hidhërim te thellë ju lajmëroj se ka ndërruar jete vëllai im Renato Geci. Qofsh banor i Xhenetit Vlla. (ne do te qëndrojmë te fo rtë për ty se ashtu ke dashtë gjithmonë te na shohësh ). Gjithmonë do t’i shtrëngoj fo rt ne zemrën teme kujtimet e tua.

Po licia ka a rre stuar një 31-vjeçar i dyshuar si autor i k r imit dhe një vajzë 27-vjeçare e cila dyshohet se bashkëpunoi me aut orin.

Leave a Reply