Е mbajnë fjalët, Andi del në takim me Melisën


Me publikimet e tyre, kanë arritur që të trullosnin mendjen e të gjithëve.

Ishte Andi ai i cili përmes një videoje i kërkoi takim Melisës, ku kjo e fundit nuk hezitoi dhe pranoi që të dalë me të publikisht.

Me një video të publikuar në llogarinë e tij në Instagram Andi tha: Përshëndetje grupi si jeni, desha t’ju tregoj se jam për një kafe serioze.

Se çfarë po ziejnë të dytë së bashku, mbetet të shihet ditëve

Leave a Reply