I ka fëmijët 2 dhe 5 vjeç por akoma i jep gj i, habit nëna: Do i jap qumësht derisa të mbushin 8


Kjo nënë 25 vjeçare ushqen me gj i djemtë e saj 2 dhe 5 vjeç, Joel dhe Bennett deri në tre herë në ditë.

Gruaja e shijon këtë ritual me fëmijët e saj dhe synon ta vazhdojë atë derisa të dy të mbushin tetë vjet.

“Djemtë e mi ku rrë nuk kanë marrë g rip ose kanë v izituar një m jek të përgjithshëm falë ushqyesve në qumështin e gj irit,” thotë ajo.

Burimi: Santeplusmag/ Marrë nga: Gazeta Korrekte

Leave a Reply