I jipet lamtumira e fundit mjekut dhe veteranit të UÇK-së, Qamil Morina /VlDEO

Qamil Morina punonte në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, në Klinë.I ηdjeri νμante nga një sëmμndje e r-ëndë.
Njoftimi i plotë:
Me pikëΙΙim të thellë ju njoftojmë:

Sot me datë 03.04.2021 pas një sëmμndje të gjatë ndërr0j jettë k0legu i jonë, Qamil Morina- Infermier i nderuar dhe i respektuar nga gjithë stafi i QKMF-së. Familjës Morina i shprehim ngushëllimet më te sinqerta,dhe Qamili do te jetë gjithmonë pjesë e jona.

Për te gjitha informatat tjera ne lidhje me ναrrίmίn dhe mbledhjen k0mem0rative do te informoheni me kohë. Drejtoria e QKMF ” Nënë Tereza”- Klinë

Leave a Reply