I hoqën të gjitha dhe kërcyen në studio/ Eri nuk përmbahet: Ju të bëni me dhimbje koke, vini këtu dhe…


Deklarata e Rinianit, i cili ka punuar si str iptist në Itali ka nxitur shumë debate në studion e Për’puthen.

Kur u pyet nëse do ti bënte përshtypje që Ana, vajzën me të cilën ka pasur takimin e parë, do të kishte punuar stri ptiste, u shpreh se eksperiencat e kaluara nuk i bëjnë përshtypje.

Por Eri duket se nuk ishte aspak dakord dhe e tha troc mendimin e tij pa hezituar asnjë moment.

Eri: Ju të bëni me dhimbje koke o vëlla, si mo ajo ti zhvishej tjetrit dhe stë bën përshtypje?

Riniani: Po çfarë të bëj, të gënjej? Eri: Jo, ju bëni gjëra vetëm për ekran. Po e marr me shaka se me e marr seriozisht, të lun nga mendtë e kokës.

Leave a Reply