‘I fut gishtat në gojë Sarës’, Antonela i gјυan me shpuΙΙë dhe sandaΙe Atdheut: I pafytyrë/Pamje


Sot në “Përputhen” u transmetua takimi i Sarës dhe Atdheut. Dyshja nuk i kursyen provokimet ndaj njëri-tjetrit, madje në një moment Atdheu i futi Sarës gishtat në gojë dhe ky moment nuk u prit aspak mirë nga Antonela.


Antonela e quajti të pafytyrë, i gj-uajti me shpuIIa dhe për më tepër, h0qi sandaIet për t’i gj-uajtur atij.

“Këto gjëra nuk m’i bën mua. Me i fut gishtat në gojë tjerëve. Kështu jam unë, nëse të pëlqej mirë, nëse jo…jam e dh-un-shme, e dashur, të gjitha. Kur nuk më respekton ta kthej edhe më zi. Gjithçka ishte mosrespekt aty. Ky ishte komenti që kam për takimin, i paftyrë. Re pre e provokimeve të Sarës se Sara ashtu është, provokuese, ajo bën punën e vet”, tha Antonela.

Leave a Reply