I bekoi Zoti! Njihuni me çiftin që brenda 2 vitesh janë bërë dy herë me binjakë


Një çift i ri ka mirëpritur në jetë dy herë binjakë joidentikë në më pak se dy vite. Shauna Copple dhe Josh Fell nga Swinton u sh.ok.ua.n kur zbuluan se po prisnin binjakë në vitin 2017.

Çifti mirëpriti në jetë Amelia-Rose dhe Maison në nëntor të atij viti. Por kur Shauna ngeli shtatzënë përsëri një vit më vonë, u tr.ond.it akoma më shumë kur zbuloi se priste binjakë për herë të dytë.

Javën e kaluar ata mirëpritën në jetë grupin e dytë të binjakëve, Islan dhe Darcie.

“Nuk kemi binjakë në familje kështu që u suprizuam kur e zbuluam për herë të parë. Menduam se do ishte e vë.sht.irë por nuk ishte aq sa e kishim imagjinuar,-tha ajo.“Kur ngela shtatzënë sërish u sho.k.ova kur na thanë se ishin sërish binjakë. Menduam: E kemi kaluar njëherë këtë kohë ndaj do jetë më e lehtë.”

Leave a Reply