I рublikuan videon që zhv-iѕhej , Luljeta e “Рër’рuthen 40+” bën reagimin eрik


Një nga konkurrentet që spikati në programin “Për’puthen 40+” është Luljeta nga Fieri, e cila nuk njeh kom plekse për mënyrën e të folurit, aq sa u shpreh se do e gjente burrin kur t’i ndizej llamba. Mirëpo, duket se Luljeta nuk paska kom plekse as me veprimet e saj. Së fundmi në një video amatore shfaqet Luljeta e cila zhvi shet brenda një autobusi. Ajo shihet teksa heq bluzën edhe pse autobusi është i tejmbushur.

Zonja Luljeta është një nga ato personazhe që nuk e kanë fare kompleks moshën dhe vishet në mënyrë eks travagante. Për të folur rreth kësaj video, 64-vjeçarja ishte sot në një lidhje të drejtpërdrejtë me emisionin “Shqipëria Live”, ku tregoi se si qëndronte e vërteta e saj. Ajo rrëfen se ka qenë në një udhëtim vetëm me femra, ku vetëm shoferi ka qenë burrë.

Leave a Reply