Hoxha Shefet Krasniqi sqaron se a duhet të agjërojnë ata që sapo kaluan K0VIDI


Hoxha Shefet Krasniqi, ka folur rreth asaj se a duhet ta agjërojnë muajin e Shenjtë të Ramazanit personat të cilët kanë qenë të p rekur me K0VID si dhe njerëzit që kanë së mundje të tjera.

Krasniqi ka theksuar se personat që kanë mbetur me pa soja shë ndet ësore dhe që janë në t erapi nga m jeku nuk preferohet të agjërojnë

Leave a Reply