Hoqi dorë mes Iotësh nga Mevlani, Atdheu thumbon publikisht Antonelën


Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Antonela hoqi dorë nga Mevlani. Ajo “e la të lirë” për të qenë i lumtur me Ledjanën. “Kam kuptuar që duhet të mënjanohem dhe t’ia lë shansin për të njohur Ledjanën më shumë. Dua të të shoh aq mirë, aq mirë sa që ti të jesh i lumtur me atë që do, jo me mua”, tha konkurrentja mes l0tësh.

Pas deklaratës së saj, Atdheu e ka th_umbuar në Instastory. Ai ka rikujtuar tre nga deklaratat e Antonelës, që siç lë të kuptohet e bëjnë për të qeshur pasi janë shumë kontradiktore.

“1. Unë e marr gjithmonë atë që dua. 2. P_uth atë “që nuk e don”. 3. Atë që e dua po e lë vetëm, se e dua të lumtur”, ka shkruar ai, shoqëruar me disa të qeshura me l0t.


Kujtojmë se pak ditë më parë, Atdheu deklaroi se ai dhe Antonela janë p-u-thur. Mirëpo, kjo e fundit tha se ish-konkurrenti e kishte p_u_thur me z0r, madje kishte dashur më shumë. Deklarata e saj u mohua nga Atdheu, i cili e quajti aktore.

Leave a Reply