HISTORlA SH0KUESE: U KTHEVA PAPRlTUR, DRITAT ISHIN FIKUR, …AJO lSHTE ME…

Një burrë ka zgjedhur të ndajë historinë e tij me lexuesit e faqes tonë. Ai tregon se bën dy punë që bashkëshortes së tij të mos i mungojë asgjë në emigracion, ama përkushtim ajo ia ka kthyer me trad-hëti. Lexoni historinë sh0kuese.

“Unë bëj dy punë që gruas time këtu në emigrim të mos i mungonte asgjë. Ajo nuk di gjuhën dhe nuk është futur ende në punë.

Nuk kemi fëmijë dhe tani edhe po ndahemi.
Ta nis nga fillimi. Unë jam një 35-vjeçar nga Puka dhe prej një jete jetoj në Itali. Këtu mora dhe nusen dhe ajo po integrohej pak nga pak.

Por më bëri hatanë. Më trad-hëton me një shqiptar, që e ka njohur sapo ka ardhur këtu. Ai tipi shet rrugëve, e kjo aty e ka njohur duke blerë nga ato bizhuteritë idi0te të këtyre këtu.

Pak rëndësi ka kjo. Rëndësi ka që i kapa të dy në shtëpinë time. Që e mbaja me djersën e ballit.
Nusja më dinte turni i tretë. Por unë atë natë dola nga puna sepse një koleg më kishte borxh disa orë zëvendësimi dhe thashë po i bëj surprizë kësaj.

Kur po ngjisja shkallët e pallatit mu prenë gjunjët sinqerisht. Kisha parandjenjë. I bie derës, hiq.
E hap me çelës, qetësi e madhe.
Kur futem në kuzhinë i gjej të dy ulur në divan në errësirë. Nuk po bënin gjë. Por po rrinin në errësirë të shtangur. Normal më kanë ndjerë mua, e s’ka pasur tipi si të hidhej nga kati 4.

Më thanë që janë miq që në Shqipëri. Më gënjyen, e sipas gruas ai kishte ardhur t’i qante hallin se ishte ndarë nga e fejuara.

Po silleshin si të huaj. Donin edhe të më bënin për budalla.
I nxorra të dy jashtë e tani po div0rcohem. E kam shumë shumë të vështirë, por kështu paska qenë kjo jetë.

Ndaj kujdes kur jepni gjithçka për dikë, sepse ai person duhet ta meritojë njëherë. Faleminderit”, shkruan ai.

Leave a Reply