Historia e triѕhtë! Dу vjeçari n.dan jetën më va.rrin e babait, momente që рrekin zemrën (VIDEO)


Vogëlushi dy vjeçar ka th.y.er zemrat e të gjithëve teksa gjendet mbi va.r..r.in e të atit. Darren Langton, babai i vogëlushit në fjalë u nd.a nga jeta në moshën 33 vjeçare, në mënyrë të pa.pritur dhe për s.hkaqe të pa.njohura në banesën e tij në Dorchester. Ai vdiq tre ditë para se vogëlushi të festonte ditëlindjen e tij të parë, në tetor të vitit 2017. Harvey dhe nëna e tij Jessica Pillinger vizitojnë çdo të dielë va.rr.in e të afërmit të tyre. Nëna e vogëlushit ka nd.arë një video ku vogëlushi i këndon lamtumirën të atit.

Në foto tregohet mar.rëd.hë.nia e tij e veçantë me kujtimin e babit. Duke mos kuptuar ende ai i tregon babit lodrat e tij të preferuara. Nëna e Harvey-t është kujdesur të mbajë gjithmonë gjallë kujtimin e bashkëshortit të saj. Video emocionuese tregon se si vogëlushi në mënyrë të përsëritur i thotë ‘bye bye’ të atit.

Leave a Reply