Harruan ta jeрnin dje në televizor/ Kjo është vajza që s’e do më Ѕaimiri рër nuѕе


Saimiri ka el iminuar në puntatën e djeshme të “Love Story”, Suelën.

Për shkak se në momentin e ndarjes së trëndafilave ndërhyri Enxhëll me një videomesazh, pjesa kur Saimiri nuk i dhuron trëndafil Suelës nuk u transmetua në ekran.

Pas largimit, Enxhëll i nis një videomesazh Saimirit dhe i bën një kërkesë të pazakontë. Megjithatë këtë e ka bërë të ditur faqja e “Love Story” në Instagram, duke publikuar edhe momentin e eliminimit.

Mes Suelës dhe Flavias, Saimiri zgjedh këtë të fundit duke u shprehur se me Suelën nuk është në të njëjtën cikël jete. Kujtojmë që Saimiri ka patur disa takime me Suelën dhe kanë shkëmbyer puthje.

Leave a Reply