Harrojeni “Për’Puthen”, nis emisioni ku burra dhe gra dalin pa rroba fare në televizion/ Ku po shkon bota


Një shfaqje televizive për fëmijë ku të rriturit zhvi shen lak uriq dhe marrin pyetje nga fëmijët në audience, ka ngjallur po lemika të mëdha në shtetin holandez.

“Thjesht La ku riq” quhet shfaqja ku të rriturit dalin n udo para fëmijëve duke treguar anët pozitive të trupit.

Drejtuesi i eks tremit të djathtë të FvD Thierry Baudet tha se kjo shfaqje promovon pe dofilinë dhe deputeti i Denk Tunahan Kuzu tha se ishte “qe sharake”.

Një video e shkurtër për programin tregon të rriturit që ecin në skenë dhe më pas zhvi shen derisa i heqin të gjitha rrobat.

Burimi: dailystar/ Marrë nga: Gazeta Korrekte

Leave a Reply