Hap раѕ hapi/ Nga tetë vende ku është mbуllur numërimi, PS fiton gjaѕhtë Bashki

Në tetë Bashki të vendit është mbyllur procesi i numërimit dhe PS ka mundur rrëmbejë fitoren në gjashtë prej tyre.Këto janë tetë vendet ku është mbyllur procesi i votimit:

Kolonjë PS.Tropojë PD.Përmet PS
Has – Fushë Arrëz PD.Himarë PS.Pustec PS
Këlcyrë PS
Pukë PS.Tсh

Leave a Reply