Hajde-hajde! Nipi i Enver Hoxhës dhe nusja e tij këngëtare me pushime në Dubai, asaj i del sheshit


Rezarta pozoi e lumtur në krahët e Ermalit. Rezarta Shkurta dhe bashkëshorti i saj, Ermal Hoxha, së fundi kanë udhëtuar për pushime.

Si shumë të famshëm të tjerë. edhe ky çift kanë zgjedhur që kësaj radhe të pushojnë në Dubai, nga ku sollën pamjet e para.

Në disa fotografi që i publikoi në Instagram, Rezarta shfaqet e lumtur në përqafim të Ermalit, ku të dy duken si pëllumba të dashuruar

Leave a Reply