Hajde-hajde ndodhi dhe kjo! Antonela ia ‘hoqi mendjen’ Julit/ I tregoi gati të gjitha: Thuaj që të pëlqen këmisha ime pa…


Antonela ka provo kuar Julin, teksa pyetej vazhdimisht se me cilën nga tre vajzat e Për’puthen është ndjerë më mirë në takim.

Juli, i cili ka dalë në takim me Ledjanën, Antonelën dhe së fundmi me Aristelën bëri një përshkrim për secilën prej vajzave, por nuk tregoi se me cilën prej tyre u ndje më mirë.

Në këtë moment, ndërhyri Antonela, e cila foli për veshjen e saj duke pr ovokuar Julin.
Antonela: Juli thuaje që të pëlqen këmisha ime pa pantallona.

Bora: Pse e p rovokon kështu? Antonela: Pse të mos e pr ovokoj?
Bora: Po çohu njëherë. Juli: Mos u ço moj, uu qyqja.

Leave a Reply