Hajde hajde/ Antonela i hip në prehër Atdheut dhe i thotë që s’ia ka besën, ai: A do nai çun mami ti?


Antonela është surprizuar në takimin e saj me Atdheun, megjithëse para se të shihte cfarë kishte përgatitur për të tha se ishte e së murë.

Antonela: Jam me ne rva, jam përtokë krejt. Kam një parandjenjë kështu… Isha dhe së murë por vetëm prej takimit me ty vendosa të vij.

Më pas, i hipi në qafë Atdheut kur pa surprizën me tullumbace, trëndafila dhe pishinë. Gjatë bisedës, Antonela i ulet në prehër Atdheut dhe i thotë se nuk ja ka besën.

Antonela: Kam motive mos ta kem besën. Je shumë rebel.
Atdheu: Do naj çun mami?
Antonela: Jo as ashtu nuk dua.

Leave a Reply