Habit e reja me fjalët: S’e dua shkollën fare, dua të rri në shtëpi e burri të punoj për mua


Kur Madison Dastrup mbaroi shkollën e mesme ajo nuk filloi të plotësonte formularët e aplikimit për kolegj ose të aplikonte për punë.

Ajo u fejua në moshën 18 vjeç dhe u martua në 19 vjeç.

Në moshën 21-vjeçare Madison dhe burri i saj mirëpritën vajzën e tyre të parë Ellie Louise.

Madison tani e konsideron veten një shtëpiake, duke kaluar ditët e saj duke gatuar, pastruar, q epur, rregulluar, si dhe duke u kujdesur për financat e familjes duke qenë nënë ndërsa burri i saj shkon për të punuar.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply