Gruas iu tha se nuk bënte fëmijë, Zoti e bekoi në moshën 42-vjeçare me katër bebe njëkohësisht


Në moshën 42 vjeç, një grua do të bëhet me 4 fëmijë.

Duke pasur tashmë një vajzë 10 vjeçare Kimberly Fugate nuk mendonte se mund të mbetej shta tzënë përsëri, por fati vendosi ndryshe dhe m jeku i saj u befasua.

Ai e njoftoi se do të bëhej me katërinjakë.
Ky lajm e gëzoi pa masë Kimberlyn.

Burimi: santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply