Gruaja reеfuzon fejeѕën, ѕерѕе unaza prej $1,500 me diamant “nuk është e ѕhtrenjtë mjaftueѕhëm”

Gruaja besonte se unaza nuk ishte shtrenjtë mjaftueshëm, dhe i gjithë interneti u ç.mend kur ajo tregoi se ajo e refuzoi unazën.

Kur bëhet fjalë për unaza të fejesës, disa persona shpenzojnë disa mijëra dollarë për një unazë përfikte me diamant

Por kjo grua, mendon se 1,500 dollarë nuk është shtrenjtë mjaftueshëm, prandaj vendosi ta kthente unazën

Kjo grua u kr.itik.ua shumë në Reddit, sepse pë.rdo.rue.sit që e kishin nd.jekur prej vitesh thanë se ajo kishte “qarë me vite të tëra” për faktin që nuk është e fejuar me dikë.

Kur partneri më në fund i propozoi, ajo e re.fu.zoi si shkak se unaza nuk ishte e mjaftueshme për të. Duke postuar në Instagram, ajo iu tha ndj.ek.ësve se unaza “as nuk ishte e shtrenjtë, ishte rreth 1,500 dollarë”.

Disa prej komentuesve thanë se 1,500 dollarë janë shtrenjtë mjaftueshëm, dhe se postimi i saj ishte i tur.ps.hëm.

Leave a Reply