“Gruaja më tra dhtoi me kolegun e saj dhe…”- Раsi i kërkoi divorсin, 39-vjeçari merr një tjetër lajm “Вombë” që ndryѕhoi çdo gjë


“Dear Deidre” vjen me një tjetër histori tra dhtie, por këtë herë është bashkëshorti ai që ankohet për gruan e tij, e cila ka kryer marr ëdhënie se ksuale me një koleg në punë, shkruan “The Sun”.

“Gruaja ime kishte një lidhje me një koleg në punë dhe më pas më tha një gënjeshtër të neveritshme për të justifikuar sjelljen e saj.

Ajo u tregoi kolegëve të tjerë në punë se kishte një bashkëshort abu ziv, gjë që është plotësisht e pavërtetë.

Ne kemi 17 vite të martuar, kemi një djalë dhjetë vjeç dhe një vajzë të vogël. Të dy jemi 39 vjeç. Ajo është një agjente pasurish të patundshme ndërsa unë jam pronar i një dyqani, ku shesim pajisje të ndryshme.

Tani që e mendoj, duhet t’i kisha vënë re të gjitha shenjat që më tregonin se diçka nuk shkonte.

Ajo filloi të blinte rroba të bukura nga Interneti, pra online, dhe shpenzonte dy herë më shumë kohë duke u bërë gati për në punë.

Një mbrëmje, mendova ta surprizoja dhe ta nxirrja për një darkë romantike. Por kur arrita në zyrën e saj, ajo ishte jashtë. Shoqja e saj e punës u tregua shumë e ftohtë me mua.

Ajo tha: ‘nuk mund ta besoj se do të vinit edhe këtu pas asaj që i keni bërë gruas’.

Kur pyeta bashkëshorten për këtë, më tregoi gjithçka, por më pas filloi të më aku zonte se unë e kisha mbajtur nën kontroll.

Në fund, shpërtheu në lot dhe pranoi se kishte shkuar me një koleg në punë. Kur pjesa tjetër e stafit e kishte marrë vesh këtë, ajo u kishte thënë se unë isha një partner ab uziv.

Kjo më tronditi. Ishte edhe më e keqe se vetë gënjeshtra. Gjithmonë e kisha trajtuar me respektin më të madh.

I kërkova div orcin, por ajo më tha se ishte shtatzënë me fëmijën tonë të dytë.

U desh pak kohë, por vendosa që duhet të përpiqeshim edhe pak për atë që kemi. Tr adhtia ka marrë fund, por unë ende nuk jam i lumtur.

Kam filluar të flas me gra të panjohura online dhe ndihem mirë për momentin, por më pas ndihem fajtor për faktin se nuk dua të bie në këtë nivel”.

Leave a Reply