Gruaja Kërkon Ndihmë: Si Ta H.eq Qafe Dashnoren E Burrit? Ja Sakr.ifica Që Po Bëj Për Familjen…!!!


Pava rësisht se ka mësuar se burri e tra. d.hë.ton, kjo grua ka vendosur të mos nd.ahet, por të lu ftojë që ta mbajë familjen e saj të bashkuar. Kjo është historia e rrë.f yer.“Ju lutem, mos mendoni se jam e ç.me .n.dur! Sepse dashuria qenka shumë e çu. di.tsh.me.

Burri dhe unë kemi 10 vite bashkë në total. E para 1 vite jemi bërë me fëmijën tonë të parë, një fëmijë i mrekullueshëm.Por burri më ka tra. dhët.ua.r për më shumë se një vit me një vajzë 23-vjeça re, e cila është 11 vite më e re se ai. Ne jetojmë në Lezhë dhe kur e mora vesh u ktheva në Tiranë tek prindërit e mia. Ai mu lut të kthehesha dhe u ktheva sepse e dashuroj.

Me pak fjalë, nuk mund të them se më ka mu n.guar ndonjë gjë, por e di se ai është ende me atë tjetrën.Ai thotë që jo, por kam burimet e mia të sakta që ma kanë vërtetuar që lidhja e tyre vijon dhe nuk është vetëm për se ks. Por burri im kujdeset shumë për atë.

Ndaj edhe pse e di, unë kam zgjedhur të rri me burrin. Kam bërë zgjedhjen time, e vës h.tir.ë është, shumë e vë.s htir.ë… nuk dua të bëj lojëra të hi dhura apo sha. nta.z.h, gjithmonë kam qenë e sinqertë në dashuri, por dua që ai të jetë vetëm imi. E kuptova që e vetmja gjë që duhet të bëj është të h.eq qafe atë…por si? Ju lutem më ndihmoni, sepse me të vërtetë kam nevojë për miq dhe këshilla…”, shkruan ajo.

Leave a Reply