Gruaja kар burrin, burri kар gruan! Раmjet e tradhtiѕë ѕhрërndahen në Tik Tok (VIDEO)

Një video live në rrjetet sociale ka bërë që një grua të zbulonte se bashkëshorti po e tra dhtonte me një tjetër në një motel.

E njohur në TikTok me emrin spicystoner101, por që e quan veten si QueenD101, ndau pamjet tro nditëse në platformën, duke shkruar: ‘Kështu e kuptova që burri im po më tradhtonte!’

Videoja nis me dashnoren e burrit të saj, e cila u përball jashtë dhomës së motelit me bashkëshortin e saj, ndërsa më pas del burri i QueenD101 gjysmë i zhveshur.

Burri i Amy e pyeti nëse donte që ai të largohej dhe ajo në heshtje tha jo. Kur e pyeti nëse e donte burrin me të cilin ishte në motel, ajo u përgjigj: ‘Nuk e di‘.

Situata u tensionua kur ai i tha bashkëshortes së tij se po e transmetonte videon live në rrjetet sociale

Leave a Reply