Gruaja i mоri јеtën vјehrrën, fIaѕin fqinjët e рikëIIuar: Nazmija ishte e urtë dhe e mirë рor nuѕja iѕhte…


Nusja Miranda Markja, 44 vjeç i m ori j etën vjehrrës Nazmije Markja 74 vjeçe në Maqellarë të Dibrës. Fqi njët kanë folur për Nazmije ku thanë se ishte grua e mirë.

“Nazmija shumë e mirë, e urtë, e sjellshme, ujin nuk e tur bullonte. I kam fis të largët. Dy djemtë i ka në Itali nusja, një voc të vogël ka këtu, një gocë e ka martuar në Bulqizë, rri në Angli. Nusja, thonë që ka qenë pak me të ”.

Leave a Reply