Gruaja i kërkoi lekë, burri i bën atë që se kishte parë as në ëndërrat më të këqija: Po e bere këtë shpirt të jap sa të duash


Një “rreng” që pak kujt i shkon në mendje. Zgjidh ekuacionin të marrësh lekët! Shpenzo sa të duash”/ Burri i lë kartën e lekëve gruas, por PINI është një ekuacion i vërtetë (ideja gjeniale-foto)

Kjo është ajo se çfarë një burrë ka bërë pikërisht për gruan e tij. Në një shënim për gruan e tij ai i lë asaj kartën e lekëve dhe i thotë të shpenzojë pa limit, por sigurisht që kjo nuk është aq e lehtë pasi PINI fshihet në një ekuacion të vërtet matematikor.

“Çkemi e dashur! Më poshtë ke kartën time, shpenzo sa të duash, shko për shopping dhe nxirr për drekë shoqet”, shkruan ai ndërsa i lë ekuacionin që ta zgjidhë për të gjetur pinin.

E pra kujt i kishte shkuar në mendje, të shpenzosh lekët e burrit tashmë nuk është më aq e lehtë

Leave a Reply